Oh Snap! Wat we doen?
Veel… Heel veel zelf!

Bij het bouwen van een merk komt heel wat kijken. Van de visuele beeldtaal tot de verbale communicatie.
Je maakt pas en onvergetelijke indruk als de huisstijl en marketing de kracht van jou merk weten te vertalen naar jou doelgroep. 

Sommige verhalen beginnen met een kleine ingeving, andere vloeien dan weer voort uit een grootse droom. Maar dit is slechts het begin van dit nieuwe avontuur. Een goeie voorbereiding, de nodige research en partners zijn zeker niet onbelangerijk voor het succes van jou onderneming.

Bij Oh Snap Grfx kennen we de ‘trials and tribulations’ die gepaard gaan met de transformatie van idee naar realisatie. We zijn ons bewust van de vele obstakels op de hobbelig weg der ondernemerschap en het harde werk die vooraf gaat aan de lancering.

Daarom nemen we graag wat gewicht van jou schouders en versterken we samen alle fundamenten van jou merkverhaal. Een verhaal die we vervolgens uitpuren en vertalen in een mooie branding en diverse dragers.

Art Direction

Op zoek naar innovatieve en verfrissende concepten die jouw merk of dienst in de kijker zetten?

Oh Snap Grfx bedenket opmerkelijke campagnes die niet enkel kracht geven aan het verhaal van jouw onderneming, maar ook het doelpubliek weten te benaderen op een originele manier.

Aan de hand van marktonderzoek, mooie visuals, toverspreuken en doelgerichte advertenties vergroten we niet enkel het bereik van je zaak maar verspreiden we de waarden en filosofie van uw onderneming op een originele manier.

Branding​

Bij Oh Snap Grfx creëren we sterke verhalen die zich onderscheiden van de concurrentie. We zorgen ervoor dat je merk een herkenbare en betrouwbare ideniteit draagt die de harten van jou doelgroep sneller doen slaan. Een onmisbare stap die zorgt voor een uniforme “look and feel” als eerste stap in een succesvol verhaal.

Tijd voor een update?
Investeren in een re-branding is investeren in de toekomst van jou onderneming. Je huisstijl vernieuwen, een nieuwe baseline of campagne kan wonderen doen voor de toekomst van jou onderneming.

Tijdens het branding proces wordt er een specifieke betekenis gegeven aan bedrijven, organisaties, producten of diensten door een merk te creëren en vorm te geven in het hoofd van de consument”.

Grafisch Ontwerp

Wat begint bij branding eindigt meestal in een waaier aan afgeleiden en varianten.

Bij Oh Snap grfx zorgen we ervoor dat jou merk overal uniform en herkenbaar is. Op basis van de branding werken we een mooie huisstijl uit die we consequent doortrekken naar alle dragers.

Van logo ontwerp tot volledige huisstijl (visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, e-mail handtekening,…) van campagne beelden tot advertenties, brochures, social media posts, event promo, boekcovers, signalisatie, infographics tot verpakkingen.

Je kan het zo zot niet bedenken en we weten het te maken!

Logo design, branding, huisstijlen, illustraties, campagnes, advertenties, infografieken, verpakkingen, opmaakwerk, menukaarten, event promo, boek covers, gadgets, signalisatie, social media posts, foto montages & retouches, Art direction, Storytelling & veel meer.

hebben wij ons op natuurlijke wijze verdiept in enkele facetten van…

 

Logo design, branding, huisstijlen, illustraties, campagnes, advertenties, infografieken, verpakkingen, opmaakwerk, menukaarten, event promo, boek covers, gadgets, signalisatie, social media posts, foto montages & retouches, Art direction, Storytelling & veel meer.

Logo's en huisstijlen

You never get a second chance to make a good first impression!

Logo/Identieit/brandbook

Verder werken we samen ook de nodige zaken uit als visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, e-mail handtekening,…

Packaging

Verpakkingen en labels ontwerpen en drukken we in alle mogelijke formaten. Steeds up-to-date met de huidige richtlijnen en normen.

Advertenties en campagnes

Adverteren in kranten, magazines of online? Onze experts plaatsen je advertentie op alle mogelijke kanalen in de gewenste periode.

Infographics

Aan de hand van infografieken vertalen we moeilijke materie naar een duidelijke en heldere vorm die het voor de lezer aangenaam maakt om een grote hoeveelheid informatie te verwerken.

Deze zijn een krachtig hulpmiddel om de aandacht te trekken van je doelgroep en kunnen dienen als ondersteund element bij artikels en presentaties, verwerkt worden in jaarverslagen en/of functioneren als een handig promotie tool.

Bij Oh Snap Grfx denken we graag verder dan taart en staafdiagrammen en gaan we opzoek naar orginele vormen om het aangekaarte thema de aandacht te geeft die het verdiend. Zo maakten we in de afgelopen jaren reeds tal van infografieken voor Knack, News Week, Universiteit Gent, …

Social media

////

Productie

Ook bij de laatste sprint naar de finish staat Oh Snap Grfx voor jullie klaar. Opzoek naar een mooie website, drukwerk, belettering, gadgets of promo filmpjes?

Oh Snap Grfx wordt bijgestaan door een netwerk van getalenteerd creatieven, copywriters, developers, fotografen, drukkers en producenten… Binnen deze groep hebben we een hechte band opgebouwd met diverse leveranctiers en kunnen de meeste visualisaties binnenshuis tot een mooi eindresultaat worden gebracht.

Zin om samen rond de tafel te zitten oen de vooruitzichten van jouw volgende projecten te bespreken? Ontvang je graag een vrijblijvende prijsofferte?

Neem telefonisch contact op via +32 496 79 22 82 of stuur een mailtje naar info@ohsnap.be

Workflow

Bij Oh Snap Grfx houden van een hands-on aanpak.

Tijdens een eerste intakegesprek bespreken we alle facetten van jou onderneming. Wat is jullie visie en welke dromen willen jullie verwezenlijken
(op korte en lange termijn).

01.

Op basis van een intakegesprek starten we een marktonderzoek, ontwikkelen we enkele moodboards en komen er schetsmatig al enkele eerste ideeën tot leven.

02.

Vervolgens werken we een aantal verschillend pistes uit die worden gebundeld in een onderbouwde presentatie.

03.

Na de presentatie gaan we aan de slag met jullie feedback tot we samen tot een mooi eindresultaat komen die de doelgroep doet watertanden.

04.

In de volgende fase vertalen we al het creatieve materiaal naar de juiste dragers en maken we alles klaar voor de oplevering en productie.

05.

Als kers op de taart bieden wij tevens een opvolging aan van al onze diensten.

Welk resultaat behaalde onze re-branding? Moeten we inzetten op meer campagnes en betaalde advertenties om onze doelgroep te bereiken? Is het noodzakelijk om ons verhaal nog wat uitpuren en scherpstellen?

Freelance Versterking

Opzoek naar een freelancer om jullie team tijdelijk te versterken?

Oh Snap Grfx biedt een brede waaier aan creatieve ondersteuning. Van het ontwerpen van logo’s en campagnebeelden tot de opmaken van brochures, magazines,… Met een uitgebreide kennis van het Adobe pakket en de ervaring die ik heb opgedaan in gerenommeerde bedrijven kan ik jullie bijspringen waar nodig.

Freelance opdrachten kunnen zowel op verplaatsing als in de Oh Snap studio worden uitgevoerd.

No time to waste? Stuur een mailtje naar info@ohsnap.be of neem telefonisch contact op via +32 (0)496 79 22 82

Een portfolio vol tevreden klanten.