Oh Snap Grfx is een kleine studio met een grote liefde voor vormgeving, branding & illustratie.

Jonge starter, eenmanszaak, KMO of multinational? Met een voorliefde voor kleur, vorm en esthetiek bent u bij Oh Snap Grfx aan het juiste adres voor alle on- en offline communicatie van uw onderneming.

Ik hou van een hands-on aanpak en de oneindige mogelijkheden van het creatieve proces. Het dialoog aangaan met de opdrachtgever is daarbij enorm belangrijk om het verhaal achter het project te kunnen begrijpen. Op basis van jullie visie ontwikkelen we dan samen een unieke look & feel die ervoor zorgt dat je niet enkel zicht- maar ook tastbaar bent voor de gewenste doelgroep.

Zin om samen rond de tafel te zitten om de vooruitzichten van jouw volgende projecten te bespreken? Ontvang je graag een vrijblijvende prijsofferte? Neem telefonisch contact op via +32 496 79 22 82 of stuur een mailtje naar info@ohsnap.be

DIENSTEN:

Grafisch Ontwerp
Logo Design
Huisstijlen
Branding
Campagnes
Advertenties

Foto montages
Drukwerk

Verpakkingen
Social Media Posts
Art direction
Storytelling
Illustraties
Infografieken
Retoucheren
Print design

Menukaarten
Event Promo
Boek covers
Typografie
Opmaakwerk
Gadgets
Signalisatie
& veel meer

FREELANCE VERSTERKING

Opzoek naar een freelance designer om jullie team tijdelijk te versterken? Oh Snap biedt een brede waaier aan creatieve ondersteuning. Van het ontwerpen van logo's en campagnebeelden tot de opmaken van brochures, magazines,... Met een brede kennis van het Adobe pakket en de ervaring die ik heb opgedaan in gerenommeerde bedrijven kan ik jullie bijspringen waar nodig.

De freelance opdrachten kunnen zowel op verplaatsing als in de Oh Snap studio worden uitgevoerd.

No time to waste?
Neem telefonisch contact op via +32 (0)496 79 22 82 of stuur een mailtje naar info@ohsnap.be