De voormalige scheepswerf aan de binnenhaven van Brugge is tijdens de zomermaanden omgetoverd tot een bruisende zomerbar. Het terras met uitzonderlijk zicht op het water en onze verfrissende drankjes brengen je verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Sfeervol ingerichte containers brengen het havengevoel weer tot leven. Korven met knetterend vuur houden je tot in de late uurtjes warm. De menukaart zit barstensvol exotische invloeden, waarbij we enkele gastchefs uitnodigen om hun visie op street food te presenteren.

De link met kunst is nooit ver weg: verschillende kunststromen komen aan bod. Zo houdt Triënnale Brugge 2018 met als thema ‘Liquid City’ halt in de pop-up. Maak elke 2 à 3 weken kennis met een nieuwe kunstenaar, elk met zijn eigen talent, skillset en repertoire.

  • Geïnspireerd?

    Zin om samen rond de tafel te zitten om de mogelijkheden van jouw volgende projecten te bespreken? Ontvang je graag een vrijblijvende prijsofferte? Neem telefonisch contact op via +32 496 79 22 82 of stuur een mailtje naar info@ohsnap.be