Is het een vliegtuig? Is het een tram? Het is eigenlijk het beste van beide. Het is snel, het is comfortabel, het is goed voor het milieu en bovenal: er is gratis internet.

Tijdens de zomermaanden lanceerde Hello Bank! een actie op de kusttram waarbij ze als eerste gratis internet aanbieden op de Belgische spoorwegen. Om dit extra in de verf te zetten deed Hello Bank! beroep op het creatieve team van Urban Crafts, die na een brainstorm sessie op het idee kwam om de tram te transformeren naar een vliegtuig. De ervaring, de luxe, het service en de look & feel inclusief. Voor de visualisatie van het grafische werk (vliegtuigmanual, bestickering,…) kreeg ik de uitdaging om alle ideeën te filteren en te realiseren. Dit resulteerde in een succesvolle campagne die ook na de zomermaanden nog even te bewonderen was aan de Belgische kust.

  • Geïnspireerd?

    Zin om samen eens rond te tafel te zitten om de mogelijkheden van jouw volgende projecten te bespreken? Nood aan een freelancer om jullie team te versterken of ontvang je graag een vrijblijvende prijsofferte? Neem contact op via info@ohsnap.be